Feedback from parents

Almaszüret

"Our daughter, Eszter, is a vivid child requiring little sleep. Even at very early age, she wasn't able to sleep afternoon. We were afraid, that her wakefulness would be an obstacle among the fellow children. Fortunately, the teachers found a solution. Following the taletelling, Eszter didn't have to stay in bad. She can spend the resting time with activities that she finds attractive as well."

Puskás Magdolna

"Tomi, másfél éve jár a Pingvin Óvodába. Zavartalan volt a beszoktatása, a nyugodt, segítőkész légkörnek köszönhetően és a két óvónőnek (Zsófi és Dóri), akik minden reggel mosolyogva, kedvesen fogadják Tomit és kis társait. Nagyon elégedett vagyok a foglalkozásokkal is. A dadusok is remek munkát végeznek, sokat segítenek az óvónőknek. Elégedettségünk bizonyítéka továbbá, hogy kislányunkat is hamarosan beíratjuk a PINGVIN-be.

Köszönet: Deák Kati

"Két éve jó döntést hoztunk, hogy a Pingvin Óvodát választottuk Botondnak. Bár mi csak rész időre gondoltunk a kezdetben, de ő rögtön egész nap szeretett volna maradni. Hetek alatt kialakult a szobatisztasága, és a verbális fejlődése is nagy lendületet vett. Szeptembertől a Manó csoportba került, ahol nagy szeretettel fogadták és Botond lelkesen vesz részt a változatos, izgalmas programokba. Egyre több dalt énekel nem csak magyarul, de angolul is, aminek mi örülhetünk otthon. Óvónőik odafigyelnek minden gyerekre és türelemmel, következetességgel nevelik őket. A fényképeket, amelyeket az oviban a gyerekünkről készítenek épp oly boldogan fogadjuk, mint a gondosan összeállított gyerek műsorokat. Nem csoda, hogy a gyerekek szeretettel kötődnek hozzájuk. Amikor kiderült, hogy Boti tej allergiás, az óvodavezető rögtön intézkedett, hogy speciális étrend szerint étkezhessen. Megkérdeztem mit szeret az oviban? – Azt, hogy nagyon jókat játszunk. "

Minkó Gabriella

"It's not only a spiritual nourishment to belong to this kindergarten! The teachers come up with fantastic activities. Day by day, Peti takes home experiences with him. He tells stories and sings, presents and shows us things. He acquired an incredible improvement in English language within two years!"

Róth Gabi

"It's fun to be between the kindergarten's walls, not only to the children but to the parents. The staff is nice and attentive, the teachers are caring and devoted. The kindergarten's dominated by a splendid, motivating atmosphere. Even with the best intent, the family couldn't reach this level of diversity!"

Berecz Annamária

"Since we go to the Pingvin Kindergarten, I can see that Roland is soaring, creative, enthused, but most importantly, HAPPY, only now can I truly see in what a bad environment he's been until now, now I can see the difference, which holds a contrast between the last two years (anxious, tense atmosphere, frustrations) and the last one month, the POSITIVE, the creative, the happy."

Pordán Anett

"Dear Tünde!
First of all, I wish you a Happy New Year!
I feel obliged to express my acknowledgment towards the work of you all, we love this kindergarten!!!
At all seriousness, this year spent the kindergarten will be a lifelong experience to Roland!
THIS is The Kindergarten!
Thank you all!"

Pordán Anett

"Az idei volt nekem a második alkalom, amikor Anyák napja alkalmából együtt játszhattunk a gyerekeimmel. Tavaly, még talán kicsit idegenkedve néztük, mi anyukák, mit it is várnak tőlünk most? Mit kell csinálni egy „nem hagyományos” Anyák napján? Idén, már nagy lelkesedéssel érkeztünk, vártuk, mivel lepnek meg gyerekeink és találékony óvónőik?

 

A rövid, de nagyon hatásos (fél csomag papír zsebkendő) verses-zenés összeállítás után kezdődtek a játékos feladatok. Felismerjük –e fiainkat, lányainkat bekötött szemmel? Megtaláljuk-e rajzaikat a többi között? Tudunk-e együtt mozogni, táncolni, egymásra figyelni? Felszabadult légkör, sok nevetés volt ezen a délutánon.

 

Emlékszem, amikor úgy 30 éve, fehér blúzban, kék szoknyában, én bizony nagyon izgultam, amikor a színpadon az Anyák napi műsort adtuk elő. Ennek itt nyoma sem volt. a gyerekek saját készítésű süteménnyel és ajándékkal köszöntöttek minket és élvezték a velünk töltött idő minden percét. Örülnék, ha minden Anyák napja ilyen oldott hangulatú és ennyire meghitt lenne."

Kiss Mónika, Dani és Peti édesanyja

About us

Our kindergarten was founded by Pege Zsóka in 1981, on the 12th district's Böszörményi út.

Shortly the space became limited due to expanding requirements, so we moved to Gellért hill for a while, before eventually occupying our recent location.

Contact

Pingvin Óvoda & Bölcsőde

1121 Budapest, Eötvös út 2.

06 20 546 6137

info@pingvinovoda.hu

Contact us