Szülői vélemények

Almaszüret

"Lányunk Eszter, élénk gyerek, kevés alvást igényel. Már pici korában sem tudott délután aludni. Féltünk, hogy gondot okoz az ébersége az óvodában a többi kisgyerek között. Szerencsére jó megoldás találtak az óvónők. A mesét követően Eszternek nem kellett ágyban maradnia. Számára is vonzó elfoglaltságokkal töltheti a pihenő időt."

Puskás Magdolna

"Tomi, másfél éve jár a Pingvin Óvodába. Zavartalan volt a beszoktatása, a nyugodt, segítőkész légkörnek köszönhetően és a két óvónőnek (Zsófi és Dóri), akik minden reggel mosolyogva, kedvesen fogadják Tomit és kis társait. Nagyon elégedett vagyok a foglalkozásokkal is. A dadusok is remek munkát végeznek, sokat segítenek az óvónőknek. Elégedettségünk bizonyítéka továbbá, hogy kislányunkat is hamarosan beíratjuk a PINGVIN-be.

Köszönet: Deák Kati

"Két éve jó döntést hoztunk, hogy a Pingvin Óvodát választottuk Botondnak. Bár mi csak rész időre gondoltunk a kezdetben, de ő rögtön egész nap szeretett volna maradni. Hetek alatt kialakult a szobatisztasága, és a verbális fejlődése is nagy lendületet vett. Szeptembertől a Manó csoportba került, ahol nagy szeretettel fogadták és Botond lelkesen vesz részt a változatos, izgalmas programokba. Egyre több dalt énekel nem csak magyarul, de angolul is, aminek mi örülhetünk otthon. Óvónőik odafigyelnek minden gyerekre és türelemmel, következetességgel nevelik őket. A fényképeket, amelyeket az oviban a gyerekünkről készítenek épp oly boldogan fogadjuk, mint a gondosan összeállított gyerek műsorokat. Nem csoda, hogy a gyerekek szeretettel kötődnek hozzájuk. Amikor kiderült, hogy Boti tej allergiás, az óvodavezető rögtön intézkedett, hogy speciális étrend szerint étkezhessen. Megkérdeztem mit szeret az oviban? – Azt, hogy nagyon jókat játszunk. "

Minkó Gabriella

"Az oviban nem csak szellemi táplálékot kapnak gyerekeink! Fantasztikus foglalkozásokat csinálnak az óvónők. Peti napról napra élményekkel teli érkezik haza. Mesél és énekel, bemutat és megmutat. Amit nem tőle tudunk, azt a folyosó galérián megcsodálhatjuk. Szélesre tárják a világ kapuját a gyerekek előtt. Hihetetlen, hogy angolból mennyit fejlődött két év alatt!"

Róth Gabi

"Jó bent lenni az oviban, nem csak a gyerekeknek, a szülőknek is. Kedves és figyelmes a személyzet, gondoskodók és odaadók az óvónők. Remek, motiváló hangulat uralkodik. A család a legjobb szándékkal sem tudná a gyerekével ezt a sokszínűséget elérni!"

Berecz Annamária

"Amióta a Pingvin Óvodába járunk, látom hogy Roland szárnyal, alkot, mesél, de legfőképpen ÖRÜL, most látom igazán, hogy mennyire rossz helyen volt eddig, most látom a különbséget, amióta kontrasztot képez az elmúlt két évhez képest (nyomasztó, feszült hangulat, frusztrációk), az elmúlt egy hónap, a POZITÍV, az alkotó, az örömteli."

Pordán Anett

"Kedves Tünde!
Először is Boldog Újévet Kívánok!
Muszáj, minden alkalommal kifejezzem elismerésem a munkátok iránt, imádjuk ezt az ovit!!!
Komolyan mondom, hogy egy életre szóló élmény lesz Rolandnak ez az egy év nálatok!
Ez az OVI!
Köszönet Nektek!"

Pordán Anett

"Az idei volt nekem a második alkalom, amikor Anyák napja alkalmából együtt játszhattunk a gyerekeimmel. Tavaly, még talán kicsit idegenkedve néztük, mi anyukák, mit it is várnak tőlünk most? Mit kell csinálni egy „nem hagyományos” Anyák napján? Idén, már nagy lelkesedéssel érkeztünk, vártuk, mivel lepnek meg gyerekeink és találékony óvónőik?

 

A rövid, de nagyon hatásos (fél csomag papír zsebkendő) verses-zenés összeállítás után kezdődtek a játékos feladatok. Felismerjük –e fiainkat, lányainkat bekötött szemmel? Megtaláljuk-e rajzaikat a többi között? Tudunk-e együtt mozogni, táncolni, egymásra figyelni? Felszabadult légkör, sok nevetés volt ezen a délutánon.

 

Emlékszem, amikor úgy 30 éve, fehér blúzban, kék szoknyában, én bizony nagyon izgultam, amikor a színpadon az Anyák napi műsort adtuk elő. Ennek itt nyoma sem volt. a gyerekek saját készítésű süteménnyel és ajándékkal köszöntöttek minket és élvezték a velünk töltött idő minden percét. Örülnék, ha minden Anyák napja ilyen oldott hangulatú és ennyire meghitt lenne."

Kiss Mónika, Dani és Peti édesanyja

Lujza

Rólunk

Óvodánkat, 1981-ben alapította Pege Zsóka, még a XII. kerületi Böszörményi úton.

Rövidesen kevés lett a hely a fokozatosan növekvő igények miatt, ezért a Gellért hegyre, majd jelenlegi helyére költözött.

Adatvédelmi szabályzat 

Impresszum

Kapcsolat

Pingvin Óvoda & Bölcsőde

1121 Budapest, Eötvös út 2.

06 20 546 6137

info@pingvinovoda.hu

Kapcsolatfelvétel