Pingvin óvodások a Groupama Arénában

A mai napon az egyik kedves apuka felajánlásából lehetőséget kaptunk, hogy a Teddy csoporttal és pár lelkes focirajongóval a Manó és Süni csoportból megtekinthessük a Groupama Arénát. A helyszínre különbusszal érkeztünk, ahol már vártak ránk a Fradi kabalájával, aki egész nap velünk volt. Az épületben végigsétálva minden képernyőn, beleértve a futballpálya hatalmas kivetítőjét is, a gyerekek képei díszelegtek, aminek felfedezése hatalmas meglepetés és élmény volt számukra. Az arénában betekintést nyerhettünk a különleges VIP páholyokba, rövid időre csak a miénk volt a teljes lelátó, megcsodálhattuk a kispadot ahol a meccseken a nagy focisták ülnek, és természetesen nem maradhatott ki az öltöző sem. Pihenésképpen kaptunk frissítőt, gyümölcssalátát és ropogtatnivalót, amit abban a teremben fogyaszthattunk el, ahol Thomas Doll vezetőedző és a sztárfocisták a sajtókonferenciákat tartják. Végül, de nem utolsó sorban a Fradi múzeum ereklyéit: az aréna hatalmas makettjét, óriási serlegeket és a régi csapatmezeket is megcsodálhattuk egy érdekes tárlatvezetés keretében.

A gyerekek nagyon élvezték a mai napot, kifejezetten a focirajongó nagyfiúknak volt ez hatalmas élmény, akiknek öröm volt az arcukat látni az egész látogató alatt. Természetesen a nagy izgalom után nagy alvás is volt az oviban! :)

 

Rólunk

Óvodánkat, 1981-ben alapította Pege Zsóka, még a XII. kerületi Böszörményi úton.

Rövidesen kevés lett a hely a fokozatosan növekvő igények miatt, ezért a Gellért hegyre, majd jelenlegi helyére költözött.

Adatvédelmi szabályzat 

Impresszum

Kapcsolat

Pingvin Óvoda & Bölcsőde

1121 Budapest, Eötvös út 2.

06 20 546 6137

info@pingvinovoda.hu

Kapcsolatfelvétel