Évzáró ünnepségek a Pingvin Óvodában

A Süni Csoport évzáróját a Bolygók inspirálták. Igazi szórakoztató előadás volt, remek dramaturgiával összeállítva repültek az űrhajósok a Naprendszerben, bolygóról bolygóra, közben jó kis tánc és dalbetétekkel színesítették az űrutazást. A dialógusokból kiderült a témában a gyerekek széleskörű tájékozottsága. Az ünnepség második felében, elköszöntek az iskolába menő gyerekektől.

A Manó Csoport kedvenc meséjét, a Bogyó és Babócát dolgozta fel. Látványos, díszletek között az apróságok jól érezték magukat, lekötötte őket a mese követése. A jól megválasztott zenei és táncbetétek, igazi oldott hangulatot eredményeztek. A szülők elégedettsége ezúttal is indokolt volt.

A Teddy Csoportosok a Rút kiskacsa című mesét angol nyelven játszották el. Andersen meséje ma is aktuális. A feldolgozásban, a vegyes életkorú csoport képességeit a rendező pedagógusok,- a gyerekek alapos ismeretére alapozva – kiváló szereposztásban oldották meg. Mindenki érzékelhette, hogy az eltelt év során, nem csak az angol szókincsük, de a kiejtésük is sokat fejlődött a gyermekeknek. Az ünnepség végén, pedagógus nap alkalmából kedves szavakkal köszönték meg óvodánk munkatársainak odaadó segítségét.

 

 

Rólunk

Óvodánkat, 1981-ben alapította Pege Zsóka, még a XII. kerületi Böszörményi úton.

Rövidesen kevés lett a hely a fokozatosan növekvő igények miatt, ezért a Gellért hegyre, majd jelenlegi helyére költözött.

Adatvédelmi szabályzat 

Impresszum

Kapcsolat

Pingvin Óvoda & Bölcsőde

1121 Budapest, Eötvös út 2.

06 20 546 6137

info@pingvinovoda.hu

Kapcsolatfelvétel