Megosztottuk egymással a szünet alatti élményeket

Megosztottuk egymással a szünet alatti élményeket, a karácsonyra kapott ajándékokról is nagy izgalommal meséltek egymásnak a gyerekek. Visszaemlékeztünk a közös mézeskalács házikó készítésre is.

Ismét meglátogatott minket a Budakeszi vadaspark egyik állatgondozója. Az állatok téli viselkedéséről tartott interaktív foglalkozást, a különböző madarakról, szarvasokról és egyéb erdei állatokról. Most, egy kis élő sündisznót hozott magával. Megfigyelhettük hogyan eszi kedvenc csemegéjét. Óvatosan megtapinthattuk a tüskéit is. Délután  a gyerekek közötti szóbeszéd tárgya, hogy ki mert hozzá nyúlni a sünihez, kinek mennyire szúrta meg a kezét, illetve hogy ki, hol és mekkora sündisznóval találkozott már eddig.

Amikor leesett a nagy hó a Normafa környéke olyan csábítóan szép volt, hogy szánkókkal, csúszkákkal felszerelkezve vonultunk ki a hegyoldalra. Rajtunk kívül alig volt más ember a környéken. 

A gyerekek fülég érő szájjal, csillogó szemekkel és piros arcocskákkal csúszkáltak megunhatatlanul.  

 

 

Rólunk

Óvodánkat, 1981-ben alapította Pege Zsóka, még a XII. kerületi Böszörményi úton.

Rövidesen kevés lett a hely a fokozatosan növekvő igények miatt, ezért a Gellért hegyre, majd jelenlegi helyére költözött.

Adatvédelmi szabályzat 

Impresszum

Kapcsolat

Pingvin Óvoda & Bölcsőde

1121 Budapest, Eötvös út 2.

06 20 546 6137

info@pingvinovoda.hu

Kapcsolatfelvétel